Musik, quiz og karaoke i Skælskør: En weekend fyldt med oplevelser

dato

Skælskør byder på en række spændende arrangementer i Salonen4xk denne weekend. Fra en musikalsk kulturbro til en underholdende quizaften og en festlig karaokeaften, er der noget for enhver smag. Kom og deltag i de mange aktiviteter og oplev fællesskabet i byens smukke baggård.

Kulturbro: Musikalsk møde mellem Polen og Danmark

Søndag den 22. september 2024 kl. 15:00 inviterer Kunstnerlavet KIT og Salonen til en musikalsk eftermiddag i Salonen4xk. Arrangementet, kaldet "Kulturbro", bringer polske og danske musikere sammen for at spille, synge og fortælle om deres musik og instrumenter. Publikum får også mulighed for at synge med på sange fra både Østeuropa og Danmark.

Der vil være smagsprøver på både danske og polske kager samt frugter fra begge lande, ledsaget af en kop kaffe fra Salonen. Arrangementet hylder den gamle tradition med musik i gårdene og bringer liv og kunstnerisk oplevelse tilbage til Skælskørs fælles udendørs rum.

Quizaften: Test din viden og hyg dig med vennerne

Torsdag den 19. september 2024 kl. 19:00 er der quizaften i Salonen4xk. Med spørgsmål i forskellige genrer og sværhedsgrader er der noget for alle. Der er plads til hold af fire personer, og arrangørerne opfordrer til at fylde bordene op, uanset om man kommer alene eller i en gruppe. Det bliver en sjov og rimelig aften, hvor alle kan være med og teste deres viden.

Karaokeaften: Syng med og skab festlig stemning

Fredag den 20. september 2024 kl. 19:00 er det tid til karaokeaften i Salonen4xk. Henriette og Mikkel stiller op med karaokeanlægget og et katalog fyldt med sange. Der bliver rig mulighed for at synge dine yndlingssange, og Henriette og Mikkel sørger for, at der aldrig bliver stille. Arrangementet er gratis, men tilmelding er ønsket for at sikre, at alt er klar til en festlig aften.

Praktisk information

Kulturbro:
- Dato: Søndag den 22. september 2024
- Tid: Kl. 15:00
- Sted: Salonen4xk, Algade 26, 4230 Skælskør
- Entré: 150 kr
- Arrangør: Voksne

Quizaften:
- Dato: Torsdag den 19. september 2024
- Tid: Kl. 19:00
- Sted: Salonen4xk, Algade 26, 4230 Skælskør
- Entré: 25-55 kr
- Arrangør: Alle

Karaokeaften:
- Dato: Fredag den 20. september 2024
- Tid: Kl. 19:00
- Sted: Salonen4xk, Algade 26, 4230 Skælskør
- Entré: Fri entré
- Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut