Handicaphjælper søges til social og praktisk assistance i Skælskør

Profilbillede
dato

Frisk stabil og positiv hjælper søges.

Lidt om mig: Jeg er en mand på 55 år, der sidder i kørestol, da jeg fik konstateret progressiv sklerose for 20 år siden. Jeg nyder livet i eget hus, med dejlig have i Skælskør.

Jeg kan lide at følge med i sporten, og tager gerne til fodboldkampe, når det lokale hold spiller. Jeg er kassere for det lokale floorballhold, samt en boligejerforening, hvor vi holder vores møder hos mig.

Jeg kan lide at være social, og tage på ture. Jeg har egen handicapbil. Jeg går til genoptræning 2 dage om ugen i Karlslunde, så kørekort er et krav.

Har en datter på 23 år der bor i København, men som kommer på besøg engang imellem.

Jobbet består af at være mine arme og ben og hjælpe mig igennem min hverdag, med alt det praktiske. Det foregår i mit eget hjem, til sociale arrangementer og hvad jeg ellers kunne have lyst til. Du som handicaphjælper, vil blive en del af et fleksibel, nødvendigt og godt team, hvor vi er gode i fællesskab til at få dækket vagterne året rundt. Jeg får hjælp 24 timer i døgnet og består af 12 timers vagter som hedder fra: 7:00-19:00 og 19:00-7:00. Vi kører efter et 4 ugers vagtskema. Dine opgaver: - Kørsel af min handicapbil (alm. kørekort) - Personlig pleje - Madlavning - Rengøring - Du kan arbejde efter anvisning men også på egen hånd. - Har respekt- og forståelse for at arbejde i private hjem - Du er mine arme og ben Ingen erfaring nødvendigt, da du vil blive oplært.

Ser frem til at høre fra dig.

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

BPA - Formidlingen, Læskovvej, 4632 Bjæverskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6078951

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet