Flere kvæstet i alvorligt trafikuheld på Ringstedvej

dato

Et voldsomt trafikuheld fandt sted kl. 17.46 på Ringstedvej (rute 57) ved Kvanløse, hvor flere personer blev kvæstet.

Uheldet skete, da en 58-årig kvinde fra Nykøbing Sjælland trak over i de modkørendes vognbane. En hurtig reaktion fra en anden bilist forhindrede en direkte kollision, men den 58-årige ramte alligevel bilens sidespejl, før hun frontalt kolliderede med en bil ført af en 28-årig kvinde fra Skælskør. Den 58-åriges bil rullede rundt og endte på taget, mens den 28-åriges bil snurrede rundt.

En 79-årig kvinde blev også ramt under uheldet, og en femte bil pådrog sig mindre skader. Hele vejen blev spærret, og nødtjenester, herunder politi, ambulance og brandvæsen, rykkede hurtigt ud til uheldsstedet.

Den 58-årige bilist og en passager i hendes bil blev kørt til sygehuset i ambulance, ligesom den 28-årige og den 79-årige kvinde også blev kørt til tjek på sygehuset. Trods det dramatiske uheld meldes ingen at være kommet alvorligt til.

Busruter i nærheden af uheldsstedet blev omdirigeret, og en tavlevogn blev opsat for at assistere med trafikomlægningen. Vejen var ryddet og genåbnet for trafik lige før kl. 19.00.

Kilde: Politiets Døgnrapport